Despre Noi: Calculator-sarcina.ro

Calculator-Sarcina.ro este o sursa de incredere si are ca scop ajutarea fiecarui parinte sa stie ce il asteapta, ghidandu-te pas cu pas inca de la inceputul calatoriei. Sustinem sarcini fericite, sanatoase.

Autor | Publicat 13 Ianuarie 2020
Ultimul update 11 Decembrie 2023
Despre Noi - Calculator-Sarcina.ro
Despre Noi

Tot continutul nostru este scris de catre experti si revizuit de cadru medical, de aceea garantam respectarea standardelor de calitate stabilite. Va oferim informatii, suport, de la preconceptie, evolutia sarcinii, pana la ultima saptamana de sarcina.

Suntem usor de gasit si citit deoarece ne puteti accesa de pe orice dispozitiv, astfel puteti citi si primi resurse si informatii personalizate, stiri despre parinti, sanatate la orice ora.

Daca intampinati probleme in desfasurarea activitatii pe site sau doriti sa ne transmite-ti parerea dumneavoastra de orice natura, nu ezitati sa ne contactati. Varianta cea mai rapida este sa accesati pagina de contact si sa completati formularul de comentarii. In cel mai scurt timp un operator va raspunde cererii.

De asemea cele mai bune feedbak-uri vor fi premiate si afisate in aceasta sectiune.

Ce oferim

Calculator-Sarcina.ro ofera continut original, articole de sanatate, intrebari si raspunsuri. Uneori pe site-ul nostru vei gasi linkuri catre alte site-uri. Ce trebuie sa stii este ca nu aprobam continutul care apare pe el.

Sa fii insarcina este un adevarat miracol, de aceea am pregatit raspunsuri la intrebarile tale de inceput, de exemplu: gaseste perioada perfecta pentru ovulatie, tot ce trebuie sa stiti despre testul de sarcina, sfaturi pentru dieta, ce trebuie sa faci si ce nu in sarcina si multe altele.

Cine suntem

Suntem un grup de IT profesionisti, entuziasti in crearea de instrumente si continut gratuit de calitate pe internet. Scopul principal al acestui site web este de a te informa despre sarcina.

Raspundem la cele mai intalnite intrebari despre sarcina, ovulatie. Misiunea noastra este de a te ghida in special la inceputul sarcinii, atunci cand credem noi, ai nevoie de cel mai mult ajutor.

Micu Adi Marian

Micu Adi Marian

Pasionat de Web Design, SEO (optimizarea motoarelor de cautare) si Marketing Digital am ales antreprenoriatul pentru a pune in practica cunostintele.

10 lucruri de stiut in sarcina
10 lucruri de stiut in sarcina
Paracetamol in sarcina
Paracetamol in sarcina
Diareea in sarcina
Diareea in sarcina
Candidoza in sarcina
Candidoza in sarcina
Dureri de cap in sarcina
Dureri de cap in sarcina
Pregatirea pentru nastere
Pregatirea pentru nastere